Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه جهان/ اولین زن ناخدای مصری هدف اتهام سایت‌های مختلف عربی قرار گرفت. این سایت‌ها مدعی شدند، «مروه السلحدار» عامل بسته شدن کانال سوئز بوده است. در حالی که در زمان به گل نشستن کشتی اورگیون که هنوز ناخدای آن معرفی نشده است، او 370 کیلومتر دورتر از محل این کشتی بود.

به گزارش سایت «ساوت چاینا مورنینگ پست»، اولین بار سایت روزنامه «عرب نیوز» بود که «مروه السلحدار» را متهم کرد که در به گل نشستن کشتی ژاپنی اورگیون نقش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از این سایت، دیگر سایت‌های عربی نیز که اغلب نگاهی زن‌ستیزانه به زنان شاغل دارند، به طور گسترده به «مروه السلحدار» حمله کردند. «السلحدار» در پی این حملات، در ویدیوئی که به صورت آنلاین منتشر شد، در پاسخ به این حملات گفت: «صادقانه بگویم. وقتی اخبار را خواندم، بسیار ناراحت شدم. زیرا من برای رسیدن به جایگاهی که در آن هستم، سختی زیادی کشیده‌ام. هر کسی که دراین زمینه کار می‌کند، می‌داند که چقدر زحمت لازم است تا به چنین جایگاهی برسد.» او همچنین از اکانت‌های جعلی که به اسم او در فضای مجازی وجود دارد، شاکی است و می‌گوید: «چندین حساب جعلی به اسم من در توئیتر وجود دارد که ارائه داستان واقعی را برای من دشوار کرده‌اند. این خیلی سخت است که متوجه شوید کسی قصد دارد تمام تلاش‌هایی را که در طول سالیان زیاد متحمل شده‌اید، از بین ببرد و یا مرا به ناکامی متهم کند و اینکه از کار خود غافل شده‌ام. اما این شهرت من است و قطعاً نمی‌خواهم آسیبی ببیند.»
به گزارش «سان»، «مروه السلحدار» که 29 ساله است و سال 2013 فارغ‌التحصیل شد و تنها زن از بین هزار و 200 دانشجوی این رشته بود، با اشاره به مقاله‌ای که «عرب نیوز» درباره او منتشر کرده بود، می‌گوید: «از آنجا که این مقاله دروغین به زبان انگلیسی بود، خیلی سریع در سایر کشورها بازتاب یافت.  هرچند بسیاری با این مقاله همداستان شدند و علیه من موضع گرفتند. اما در کنار آنها نظرات حمایتی زیادی هم دریافت کردم و به طور خاص کسانی که با آنها کار می‌کنم، از من حمایت کردند. بنابراین تصمیم گرفتم توان خود را روی این حمایت‌ها و انرژی‌ای که از آنها می‌گیرم، متمرکز کنم. زیرا احساس می‌کنم اگر مورد هدف قرار گرفته ام، به دلیل آن بوده است که یک زن موفق در زمینه کاری خودم بوده‌ام. ضمن اینکه این کار شاید باعث شد من حتی معروف‌تر از قبل شوم.»
«مروه السلحدار» درباره اینکه چگونه ناخدا شد نیز گفته است: «من همیشه دریا را دوست داشتم. بعد از اینکه برادرم در آکادمی فناوری علوم و حمل و نقل دریایی مصر ثبت نام کرد، هر چند که فقط مردان اجازه ثبت نام در این آکادمی را داشتند، من نیز اقدام کردم و توانستم مجوز لازم برای ثبت نام را از حسنی مبارک که در آن زمان رئیس جمهوری مصر بود، بگیرم. با این حال در تمام مراحل تحصیل با نگاه زن ستیزانه مواجه بودم. در کشتی همه کسانی که کار می‌کردند، مردان مسنی بودند که نگاهی تحقیرآمیز به زنان داشتند. برای همین سخت بود بتوانم در آن جمع حضور داشته باشم. غلبه بر چنین شرایطی واقعاً دشوار بود.» او همچنین می‌گوید: «در جامعه مصر هنوز تصور اینکه دختری برای طولانی مدت در کنار خانواده خود نباشد و در دریا کار کند، دشوار است. اما وقتی کاری را دوست دارید، نیازی به تأیید دیگران نیست و باید آن را انجام دهید.»‌‌

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در این استان بیش از ۳۰۰ پروژه ارتباطی در شهرستان‌های مختلف استان اجرایی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج، سید محمود رادمنش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دو سال اخیر یک هزار و دویست میلیارد تومان جذب اعتبار انجام گرفته، بیش از 300 طرح در استان اجرا شده و 16 طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این 16 طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی می‌شویم.

وی عنوان کرد: در 30 ماه اخیر و قبل از این دولت قریب به 100 کیلومتر فیبر نوری در حوزه روستایی کار شد، در سی ماه دولت سیزدهم 300 کیلومتر فیبر نوری اجرایی شد و مصوبه اجرای 1500 کیلومتر را نیز گرفته‌ایم و اگر این پروژه اجرایی شود هم ظرفیت شبکه ارتقاء پیدا می‌کند، هم سرعت افزایش، و پایداری شبکه بهبود می‌یابد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد ابراز کرد: به دلیل شرایط توپوگرافی این استان اجرایی کردن پروژه‌ها سخت، و هزینه‌های هر پروژه چندین برابر و کمرشکن است.

رادمنش درخصوص ضعف ارتباطی جاده پاتاوه دهدشت افزود: این جاده به دلیل اینکه تازه افتتاح شده، هنوز به صورت رسمی کد نخورده و در صورتی که کد دریافت کند، تعهدات ارتباطی برای آن در نظر گرفته می‌شود، هرچند که چند سایت نیز در این جاده احداث شده، و تا جایی که ممکن بود چند روستا در نزدیکی این جاده پوشش داده شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد درخصوص نارضایتی در برخی از مناطق روستایی، تصریح کرد: وقتی بارش باران داریم و در سایت مادر قطعی برق اتفاق می‌افتد، موجب می‌شود سایت‌های متصل به این سایت نیز قطع شوند، شبکه برق در حوزه‌های ارتباطی اهمیت زیادی دارد و 95 درصد قطعی سایت فیبر نوری ناشی از قطعی برق است.

رادمنش درباره شبکه ارتباطی جاده بابامیدان یاسوج نیز گفت: تا 90 درصد جاده بابامیدان یاسوج از نظر فیبر نوری مشکلی ندارد و بخشی از آن نیز در محدوده استان کهگیلویه و بویراحمد نیست که دسترسی به آن نداریم.

وی ادامه داد: در بحث آگاه‌سازی عمومی قریب به یک میلیون و نیم پیامک هشدار ارسال کرده‌ایم، در سال 1402 هر بار که پیامک ارسال می‌شود، حدوداً 700 میلیون تومان هزینه بر است.

رادمنش درباره سرقت از سایت‌های ارتباطی گفت: سرقت در کهگیلویه و بویراحمد موجب نارضایتی زیادی می‌شود، گاهی به دلیل یک سرقت کابل و ترانس و... تا دو هفته مردم ارتباط ندارند، وقتی سارق یک سایت را از کار میاندازند، خطر قطع ارتباطی یک یا دو هفته وجود دارد. سارقان محترم باید ببینند که چه چیزی را سرقت می‌کنند و دارند چه لطمه‌ای به مردم می‌زنند، وقتی ارتباط قطع شود چه صدماتی به مردم وارد می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ارتباطات در مناطق روستایی خاطرنشان کرد: در دورترین نقاط، مردم در پلتفرم‌های کسب و کاری محصولات خود را برای فروش گذاشته‌اند، ارتباط برقرار می‌کنند و کسب و کار در اینترنت دارند. مثلاً در روستای محروم زیلایی مردم با کسب و کار‌های اینترنتی در ارتباط هستند و آگاهی‌شان خیلی بیشتر شده است، هر چند که با افزایش میزان ارتباطات، سواد رسانه‌ای نیز اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

رادمنش ادامه داد: اعتبارات بخش ارتباطات ملی است، و تاکنون یک هزار و دویست میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم، بیش از 300 طرح در استان اجرا شده و 16 طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این 16 طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی می‌شویم.

وی بیان کرد: بالغ بر یک هزار و 100 میلیارد تومان در سال 1403 و 1404 در زمینه اجرای فیبر نوری پیش‌بینی کرده‌ایم و امسال توانستیم مجوز جذب 5 نیرو را بگیریم که این افراد از طریق آزمون استخدامی جذب این دستگاه می‌شوند.

رادمنش یادآور شد: از مردم که بیشترین همکاری را برای اجرای پروژه‌ها داشتند تشکر می‌کنم، مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نگاه توسعه محور نسبت به همه جای استان داشته باشند، نباید اینطور باشند که فقط مسائل سازمانی را در نظر بگیرند، این نگاه باید تغییر کند، تا زمانی که این مرز وجود داشته باشد برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد با چالش مواجه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: گاهی اخذ مجوز‌ها بیشتر از 6 ماه به طول می‌انجامد، یک سری بوروکراسی‌ها وجود دارد، اما نگاه باز به این مسائل به توسعه سریعتر استان کهگیلویه و بویراحمد کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سایپا فراخوان داد / این افراد به سایت سایپا مراجعه کنند
  • کاهش ۵۰ درصدی سود کانال سوئز در پی تحولات دریای سرخ
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • حواله علی پی
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)
  • انعکاس مطالبات مردم در بسته شهروند خبرنگار
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • رژیم صهیونیستی عامل ریشه‌ای تمام تنش‌ها و وخامت اوضاع در منطقه است/ موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی توقیف‌شده مورد توجه جدی ما قرار دارد